Матраци Магнифлекс – 50 години иновации

Матраци Магнифлекс – 50 години иновации

Матраци Магнифлекс е бранд известен по целия свят. С история, която продължава вече повече от 55 години, той е водещ производител на първокласни матраци в цяла Европа. Компанията се е зародила от мечтата на нейния създател – Джулиано Магни. Всичко започва в една малка работилница в град Прато, намиращ се в италианската област Тоскана. Философията на матраци Магнифлекс е свързана с откриването на съвършения комфорт по време на сън. Именно тя е и причината над 35 – милиона души по света да спят на матрак с марката Magniflex. Всеки един модел предоставя така желания пълноценен и спокоен сън, дори и на най-придирчивия потребител! Благодарение на целия този 55-годишен път, извървян от Магнифлекс, към момента матраците на Джулиано Магни се предлагат в над 98 държави.

Материали и технологии за съвършения сън

Чрез най-модерните технологии и най-добрите вложени суровини, матраци Магнифлекс доставят онзи неповторим комфорт и усещане за пълна релаксация, за който всеки мечтае.

Основните материи, вложени в ядрата на матраци Magniflex са различни по еластичност и структура, но всички те са първокачествени. Ето и основните материали, които правят матраци Магнифлекс така желани:

  • MEMORY FOAM HD

Memory Foam HD е пяна реагираща на топлина и натиск. Посредством свойства си, тази пяна гарантира на потребителя индивидуален комфорт. Тя разпределя равномерно тежестта и облекчава точките на напрежение.

  • GEL FOAM

Gel Foam е иновативен дишащ материал, съчетаващ предимствата на високоеластична пяна и гел. Тази пяна осигурява постоянна суха и проветрива среда. Той слой придава на матрака усещане за свежест.

  • ELIOFOAM

Eliofoam – високоеластична пяна с отворена клетъчна структура. Пяна характеризираща се с високо ниво на ортопедичност и изключително здрав материал. Тя осигурява стабилна упора на тялото и гарантира правилно разположение на кръста и гръбначния стълб.

  • ELIOSOFT

Eliosoft е друг вид пяна с висока еластичност и отворена клетъчна структура, която е с умерена твърдост. Тя премахва напрежението от гръбнака и прави почивката по време на сън – възстановяваща и пълноценна!

  • MALLOW FOAM

Mallow Foam – пяна с екстракт от билка Малва, която допринася за успокоението на периферната нервна система. Тази пяна има противовъзпалително и успокояващо действие.

По отношение на текстила, матраци Magniflex, залагат на естествени и качествени влакна, материи и тъкани. Разнообразието от текстури и различни усещания, прави всеки калъф съвършен, изтънчен и завършен вид. Влакната като Lenpur, Мериносова вълна и конски косъм придават фино, меко и кадифено усещане при допир. Различните текстили и материи като: Bamboo, Outlast, Кашмир, Камилска вълна и памукът са суровини селектирани внимателно и са използвани в комбинации и по-отделно. Чрез всяка една от тези съставки, матраци Magniflex, са конструирали съвършени и неповторими матраци!

Система за сън Dual Core – революцията при матраците

DUAL CORE е иновативна система, позволяваща един матрак да предлага различни твърдости. Това е постижимо с помощта на разместване на пластовете в ядрото, така че всеки партньор да се наслади на спокоен сън! Матраците с ширина по-голяма или равна на 150 см се състоят от две половини, събрани в общ калъф. Всяка от половините може да бъде завъртана, според предпочитанията за твърдост на клиента.

Може да получите повече информация за актуалните продукти с марката Magniflex в нашия онлайн магазин за матраци – Intershop.bg. Там ще откриете разнообразие от матраци, топ матраци, възглавници и всички други продукти за сън, от които се нуждаете!

Вашият коментар