Как една възглавница може да запази красотата и младостта

Как една възглавница може да запази красотата и младостта

Мислите ли, че такава възхитителна възглавница е преувеличение? Съвсем не. Грижата за кожата на лицето трябва да бъде постоянна, но по някаква причина губим от поглед времето, когато спим. Нанесете крема или серум върху лицето, очаквайки зашеметяващ резултат, а на сутринта се изправяме с „бръчки на съня“. Това е срам? Разбира се Но проблемът е решен, ако изберете правилната възглавница.

Какво се случва с кожата по време на сън?

Най-точно, състоянието на кожата след сън на грешната възглавница се описва с думите „ефект на осакатена лице”. Често, когато се събуждаме, виждаме нови бръчки и гънки в огледалото. Защо се случва това?

Защото спите в грешна позиция. Разбира се, в съня си не контролирате себе си и интуитивно легнете, докато се чувствате комфортно. Така че най-жалко вариант е да спите на стомаха с лицето си в възглавницата. Ако спите настрани, меката възглавница обикновено „изпада” и лицето се притиска към него. Също така води до образуване на бръчки. По време на сън на гърба на мека възглавница, шията обикновено заема грешна позиция и боли при събуждане. И това е малко вероятно, че такава мечта може да се счита за пълноценна почивка.

Какво да правим

Много проста – изберете подходящата възглавница. Това, което трябва да бъде, е красиво илюстрирано от модела Аскона за красота . Името му не е случайно.

Възглавницата има форма, която предотвратява образуването на бръчки на съня по лицето. В същото време е удобно да се спи на нея както от страната, така и отзад. Освен това, благодарение на правилното положение на главата по време на сън, съществуващите бръчки се изглаждат, така че възглавницата осигурява наистина красива мечта. Но нека погледнем по-отблизо характеристиките на възглавницата Аскона.

Анатомична форма

Възглавницата Beauty Dream има няколко прорези за спане на гърба и отстрани. За да спите на гърба има зона на фиксация на главата и прорез под раменете. Сънят настрани ще бъде удобен във всяка позиция, тъй като прорезите за главата са от двете страни на възглавницата.

Поради факта, че възглавницата е твърда, главата е фиксирана в правилната позиция по време на сън, не е притисната в възглавницата, а кожата не е смачкана. И няма да се налага да свиквате с него: анатомичните ниши премахват дискомфорта по време на сън.

thermotaxis

Изненадващо тази интелигентна възглавница се затопля в студа и освежава в жегата. Факт е, че той е направен от иновативен материал Outlast ® , който първоначално е бил разработен за нуждите на НАСА.

Пълнителят на този материал има огромна способност да регулира нивото на топлина. Той може да го натрупа и „да го отдаде“ в случай на намаляване на външната температура. Така, сън върху възглавницата Beauty Dream елиминира прегряването или хипотермията: винаги ще бъдете удобни. Страните на възглавницата са изработени от 3D мрежа за допълнителен въздушен обмен.

Важно е материалът на възглавницата “да помни” анатомичните черти на този, който спи. Това означава, че след като веднъж сте избрали възглавница, няма да хвърляте и да се приспособявате към нея всяка вечер.

Контрол на оток

Подуване на лицето не е само следствие от нарушение на диетата (например, когато сте яли нещо солено през нощта и пили много вода). Неправилното положение на главата и шията също предизвиква неприятен сутрешен оток. Възглавницата Beauty Dream, която поддържа оптимално положение на шията през цялата нощ, спомага за намаляване на подуването или напълно предотвратява образуването им.

Възглавницата е лесна за поддръжка: сменяемият капак може да се мие в пералня. Производствената компания дава петгодишна гаранция на възглавницата.

Вашият коментар